dimarts, 11 de març del 2014

CICLICUS

Cía. La Puça. Diumenge 16 de març de 2014 a les 18h. Teatre Municipal CAN GOMÀ (Mollet del Vallès)

Tanja Haupt i Leandro Mendoza formem la companyia Cíclicus per engegar el nostre projecte creatiu homònim.

Les habilitats expressives de Tanja com a músic i de Leandro com a artista de circ es conjuguen en moltes idees i un objectiu clar que és el desenvolupament artístic i humà en una proposta artística que es percep eclèctica.

Així, comencem a treballar la investigació en pista generant so amb instruments musicals de tot tipus, en aparells de circ, en teatre gestual i moviment.

La companyia Cíclicus està formada per un equip humà divers, composta per artistes en pista i artistes no tan a la vista que treballen en la gestió, distribució, vestuari, llums i so.

SINOPSI

Després de diversos anys separats, dos germans es retroben en el lloc on van passar la seva
infància i en el qual estan tots els seus records:

El pati de la seva antiga llar.
En aquest espai, per a ells màgic, rememoressin jocs, recuperen sentiments, recordessin cançons, riures, xiulades... Tornaran a la pista de circ que els va fer viure moments inoblidables.

Cíclicus és el viatge d'anada i volta al passat d'aquests personatges somiadors i carregat d'il·lusions que sense saber-ho estan avançant cap al seu futur.


Preu de l'entrada 5 Eur nen i 6 Eur adult, venda de les entrades el diumenge a partir de les 17h a les taquilles del teatre.