dimarts, 7 de gener del 2014

NOTA INFORMATIVA

Benvolgudes famílies xarxeres,

Ens posem en contacte amb vosaltres, degut a un excepcional situació que vivim. Com ja us hem anat informant i coneixeu bé, la financiació del grup Xarxa Mollet, depèn en la major part de les subvencions que es reben dels organismes públics (Ajuntament de Mollet del Vallès i Generalitat de Catalunya). Donada la situació econòmica del país, han fet que aquestes subvencions durant el 2013 hagin desaparegut i per aquest 2014 no es té  prevista. Davant aquesta situació ens trovem en una situació d'insostenibilitat econòmica i que provoquen la inviabilitat del teatre infantil a Mollet.

Tot i això, us volem informar que el grup Xarxa Mollet es compromet a realitzar la teatre infantil com a mínim fins l’abril de 2014 amb 4 espectacles de gran qualitat, com sempre.

En relació a les quotes de soci i la seva figura dins la Xarxa Mollet, a partir de l'espectacle de gener i durant els 4 espectacles del 2014, em tingut que pendre la desició de fer desapareixer la figura del soci i s'haurà de passar per taquilla.

Xarxa Mollet baixarà el teló a la MITMO (Mostra Internacional de Titelles de Mollet) el mes d’abril del 2014. Desitgem que l'economia de Catalunya i de Mollet millorin i Xarxa Mollet pugui tornar a oferir grans tardes de Teatre als infants de Mollet del Vallès en un futur no molt llunyà.

Us animem a que vingueu al teatre amb els vostres fills, els amics dels vostres fills, familiars i veïns i que disfrutem d'aquesta temporada com mai.

Gràcies pel suport rebut amb la vostra col·laboració i assistència.

Per finalitzar, permeteu-nos enviar un agraïment especial a tots els voluntaris que al llarg dels anys han mantingut viu l'esperit de LA XARXA.

Salut i Teatre.

seguirem informant


XARXA MOLLET xarxamollet@gmail.com