dimarts, 7 de gener del 2014

LA BELLA DORMENT

Aquest diumenge 12 a les 18:00 al Teatre Municipal de Mollet del la Xarxa Mollet ofereix el musical LA BELLA DORMENT de la companyia Dreams Teatre.


En un regne llunyà, hi havia uns reis que no tenien fills. Els súbdits temien que la manca d’hereu acabés amb l’estabilitat del petit reialme. És per això que els reis decideixen consultar a mags i fades, per mirar de solucionar el problema.

 Únicament la fada setena, la menys experimentada, accedeix a ajudar-los. En realitat, la culpable era la malvada fada sisena que havia llançat un malefici; volia que el rei repudiés a la reina i ser ella la mare dels successor.

 Però la fada setena, la menys experimentada, s’interposa i per atzar tira per terra els plans de la fada dolenta. A la fi els reis tenen una filla. Totes les fades hi són convidades menys la fada sisena.
Enfurismada, li fa un malefici a la princeseta: “abans de complir setze anys es punxarà amb una agulla i morirà”. La fada setena aconsegueix atenuar el malefici: només quedarà dormida durant cent anys i la despertarà el petó d’un príncep. Per allunyar-la del perill,el mag i la fada padrina se l’emporten lluny de palau, fins el dia del seu setzè aniversari. Però la malvada fada sisena aconsegueix el seu propòsit. La princesa es punxa i queda adormida. I cent anys després....

Preus de les entrades 5 eur nens i 6 eur adults, venda d’entrades a les taquilles del teatre a partir de les 17:00

US ESPEREM!!!