dimarts, 30 d’abril del 2013

UN MÓN I UN MUNT DE DRACS

Cia. Tanaka Teatre. Diumenge 5 de maig a les 18:00, Teatre Municipal Can Gomà.

El drac és vist, a vegades, com a símbol de bonança i, d'altres, com una temible amenaça. És per això que, segons la mitologia, cavallers i princeses de tot el planeta s'han encarat amb un drac, des de Catalunya, Grècia, Escandinàvia fins al Japó o la Xina. L'Àurea i la Ginebra, dues princeses fora de sèrie, descobriran que no hi ha dos dracs iguals.


Recull de llegendes d'arreu del món protagonitzades per dracs: un ésser fantàstic comú a diferents cultures i associat a diverses tradicions.

Tot dins un espectacle interactiu i ple d'humor que incita a la lectura, ja que les històries sorgeixen d'una llibreria màgica.

Tanaka Teatre és una companyia dedicada al teatre per a públic familiar amb espectacles multidisciplinaris que fascinen i atrapen a petits i grans. Ens mou la passió per l’exotisme, els valors dels contes tradicionals d’arreu del món i la convicció que el teatre s’ha d’adaptar als infants i pares d’avui dia. Les nostres 5 produccions són espectacles de teatre, titelles, músiques i danses del món, que tenen com a base un projecte pedagògic sòlid i que difonen la diversitat cultural amb grans dosis d’humor.


Tanaka Companyia de Teatre ha estat seleccionada a: La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada, El Festival Internacional de Titelles de Gavà i El Festival de Teatre Al Carrer de Viladecans.Ha actuat, entre d’altres, a les Festes de La Mercè de Barcelona, a La Festa del Dia Internacional de les Famílies i a Fires relacionades amb la Interculturalitat i la Solidaritat. El seu últim espectacle RACONS, MÉS ENLLÀ D’UN VIATGE va formar part de la temporada 2011-2012 del Teatre Poliorama de Barcelona.


Les taquilles s’obriran a les 17 hores. Preu de l’entrada 5 Eur nen i 6 Eur adult