dijous, 4 d’abril del 2013

PAU, LA VIDA DE PAU CASALS

Cia. Forani Teatre, Dissabte 6 a les 18:00 Sala fiveller.

Com cada any el grup XARXA MOLLET col•labora amb la Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès, en aquesta ocasió portem l’espectacle PAU, LA VIDA DE PAU CASALS, és una historia màgica, emotiva i tendra que ens acostarà als fets més rellevants de la vida de Pau Casals a través de la seva obra artística i humana. Un clam a la pau.
Pau es un nen com qualsevol altre, anirà descobrint el món des dels seus ulls d'infant. Però la música el desperta i ja sap què vol ser de gran. Tot i això, no serà fàcil i ho haurà de deixar tot per un somni.

La companyia Forani Teatre va néixer l'any 2006 de les mans d'Enric Rovira Canela i Arnau Colom Recasens amb la intenció de crear espectacles adreçats a tot tipus de públic. Des d’aleshores ha anat creixent i creant diversos espectacles que s'han representat arreu de Catalunya. Ha estat present en diferents festivals i mostres i premiats en varies ocasions, on destaca l'últim reconeixement en els Premis Butaca'12 pel seu espectacle PAU. La vida de Pau Casals.

La companyia, centrada en el treball de la creació i la docència, avança amb la constant d'explorar nous llenguatges que donen com a resultat espectacles amb segell propi.

Forani Teatre concep els espectacles d’una manera total i artesana, és a dir, controla tot el procés de creació des de l’inici fins que l’espectacle es troba amb el públic: creació de la història, construcció de l’escenografia i dels titelles, composició de la seva banda sonora, posada en escena...

Aquesta manera de concebre la creació teatral dóna com a resultat espectacles globals i professionals.