diumenge, 1 de maig del 2011

Barrabum...!!

Cia. Xumet i Xinxeta DIUMENGE 8 de Maig de 2011, a les 18h - Teatre Municipal CAN GOMÀ (Mollet del Vallès)


En Xumet i la Xinxeta viuen una divertidíssima aventura.En Xumet vol presentar el nou espectacle, la Xinxeta diu que no perquè el decorat és vell i farà barrabum…!

La situació esdevé caòtica, absurda. Hi ha malentesos, comiats i benvingudes, però sobretot, rialles, moltes rialles. Enmig d’un gran terrabastall, el decorat, finalment fa barrabum…!

Sortosament intervé la màgia i torna l’alegria, la música i les cançons d’en Xumet i la Xinxeta. n Xumet vol fer el seu espectacle i vol que la Xinxeta l’ajudi. Ella li diu que no, que té molta feina. En Xumet li demana que, si us plau, l’ajudi, però ella no vol, diu que si destapen el decorat, aquest farà Barrabum, perquè és un decorat molt vell.

En Xumet s’enfada i diu que ja ho farà ell, tot sol. La Xinxeta li ho impedeix organitzant un seguit de situacions que faran desesperar en Xumet. En Xumet no s’adona que la Xinxeta ho fa tot per a ell, perquè l’estima i n’està plenament enamorada. A la fi, en Xumet i la Xinxeta fan una juguesca i en Xumet destapa el decorat, efectivament fa barrabum i en Xumet resta molt trist.La Xinxeta li explica que cal renovar-se i que això es pot fer sense diners, però que cal tenir imaginació. La Xinxeta li ofereix un decorat i un vestit nous, que són fruit del seu treball, del seu amor i de la seva generositat cap al seu amic, en Xumet.

En Xumet està tant content que, ara sí, comença l’espectacle...!

Preu entrada: Nens: 5€. Adults: 6€. Socis: Entrada Lliure.